یک متخصص طب سنتی گفت : تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عطش انسان را کاهش می دهد.
محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عطش انسان را کاهش می دهد.
این متخصص طب سنتی درباره تمبر هندی و تاثیر آن بر رفع تشنگی گفت: تمبر هندی یکی از ترکیباتی است که حرارت کبد را کنترل می کند و این میوه به دلیل شیرینی در روده فرد، مزاج را به اعتدال رسانده و حتی از آلو بخارا نیز بهتر و ثقل آن کمتر است.
مینایی تاکید کرد: با مصرف تمبر هندی هضم اولیه منجر به هضم ثانویه (هضم در کیسه صفرا و کبد ) میشود و فرد احساس تشنگی نمی کند.
وی ابراز داشت: تمبر هندی مسهل برای بافت معده و کبد با حرارت بالا است.
مینایی تصریح کرد: تمبر هندی هر چه تازه تر باشد اثر و ماندگاری بیشتری دارد و اگر صنعتی باشد به دلیلی اسیدی و ترش شدن طعم آن، خاصیتی ندارد.