بررسیهای جدید نشان میدهد که مقدار کافی از ماده معدنی منیزیم در رژیم غذایی میتواند عامل کلیدی در کنترل فشارخون باشد.
به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان سلامت مصرف مقدار کافی از ماده معدنی منیزیم میتواند برای کنترل فشارخون مناسب باشد.
دکتر “سوزان استینبائوم” یکی از محققان این مطالعه گفت: منیزیم باعث باز شدن رگها شده و در نتیجه فشارخون را کاهش میدهد. همچنین خوراکیهایی شامل مواد غذایی سبوس دار، لوبیا، مغزها و گیاهانی با برگهای سبز حاوی منیزیم هستند.
به گفته محققان، مطالعات پیشین که بر نقش منیزیم در تنظیم فشارخون تمرکز داشته نسبتا محدود بوده و نتایج بحث انگیزی به دنبال داشته است.
دکتر “ییکینگ سانگ” یکی دیگر از متخصصان این مطالعه از دانشکده سلامت عمومی دانشگاه ایندیانا گفت: در این بررسی اطلاعات ۳۴ مطالعه آزمایشگاهی روی مکملهای منیزیم مورد ارزیابی قرار گرفت.
۲۰۰۰ شرکت کننده در این مطالعات، روزانه بین ۲۴۰ تا ۹۶۰ میلی گرم مکمل منیزیم مصرف میکردند که مشخص شد بین مصرف منیزیم و کاهش فشارخون رابطه محدود اما قابل ملاحظهای وجود دارد.
به گزارش هلث دی نیوز، علاوه بر این افزایش سطح منیزیم با بهبود جریان خون همراه است که فاکتور موثر دیگر در کاهش فشارخون به حساب میآید.