- چگونگی تهیه:
یک قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ سانتی متری را چرب کنید و آرد بپاشید. شکر و بادام را در دستگاه غذاساز بریزید تا پودر شود. آرد، پودر کاکائو ، پودر شکر و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و ۲ بار الک کنید. سپس مخلوط بادام و شکر را اضافه کنید. سپس کره را افزوده و خمیر را کف سینی پهن کنید. در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. . سپس صبر کنید تا کمی نرم شود.
برای رویه ی شیرینی ، همه مواد به غیر از بادام را در شیرجوش کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مایه را روی شیرینی ها بمالید و برش بزنید و بادام بپاشید.