|
|||||
مواد لازم | |||||
کره ۹۰ گرم پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چایخوری شکر ۲ قاشق سوپخوری تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱۷۵ گرم مغز تخمه کدو حلوایی ۲/۱ پیمانه مارمالاد زرد آلو ۴/۱ پیمانه کنجد تست شده ۲ قاشق سوپخوری قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری آب ۱ قاشق سوپخوری شکر اضافه ۲ قاشق سوپخوری |
|||||
چگونگی تهیه | |||||
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش ۳۰*۲۰ سانتی متر را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف بدست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم. با این مقدار مواد حدود ۲۰ عدد شیرینی با ابعاد ۸*۲ سانتی متری خواهیم داشت. طرز غلیظ کردن قهوه فوری: قهوه فوری را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است. |
|||||
|