با شروع فصل گرما کباب کردن یکی از پرمصرف ترین نوع پخت محسوب می شود، اما در چه شرایطی این نوع پخت خطری برای سلامت انسانها ندارد؟
شهاب اولیایی متخصص علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان درباره پوست گوجه فرنگی و مضرات آن گفت: هر ماده غذایی مانند گوجه فرنگی، برنج و نان که با حرارت مستقیم سوخته شود برای بدن مضر است.
اولیایی افزود: برخی تحقیقات نشان داده که سوختن پوست گوجه فرنگی می تواند سرطان زا باشد اما این امر ثابت نشده است.
این متخصص علوم تغذیه گفت: پوست گوجه فرنگی با حرارت مستقیم آکسیلامید تولید کرده که این ماده موجب به وجود آمدن سرطان دستگاه گوارش(معده، روده ، کبد، کلیه) میشود.
وی با بیان اینکه کربوهیدراتها یا پروتئین ها باعث بوجود آمدن برخی سرطانها میشوند، گفت: بهتر است که مواد غذایی را پیش از سوختن مصرف کنید.
این متخصص تغذیه گفت: مصرف مداوم پوست گوجه فرنگی سوخته می تواند در طولانی مدت سرطان زا باشد.