رژیم غذایی مدیترانه ای خطر شکستگی لگن را کاهش می دهد

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات آنان حاکی از این است که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای تا حدودی ریسک شکستگی لگن را در زنان مسن کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از میوه ها، سبزیجات، ماهی و روغن زیتون می باشد. از مقادیر زیاد میوه، سبزی، حبوبات، لوبیا سبز و آجیل بهره می گیرد. کربوهیدرات های پیچیده، اسکلت برنامه غذایی مدیترانه ای را تشکیل می دهد.

طبق یافته محققان دانشگاه وورزبرگ آلمان، زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند در مقایسه با سایر زنان ۲۰ درصد کمتر در معرض ریسک شکستگی لگن قرار دارند.

رژیم غذایی مدیترانه ای، رژیمی مملو از میوه، سبزیجات، مغزیجات آجیلی، حبوبات و غلات کامل است.

دکتر برنارد هارینگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این نتایج از این نظریه دفاع می کند که پیروی از یک الگوی سالم غذایی نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان ها در زنان یائسه دارد.»

در این مطالعه، تیم تحقیق آلمانی رابطه بین رژیم غذایی و سلامت استخوان بیش از ۹۰ هزار زن آمریکایی با میانگین سنی ۶۴ سال را بررسی کرد. این افراد تا ۱۶ سال تحت نظر بودند.

آنها متوجه شدند زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند کمتر در معرض شکستگی لگن قرار داشتند. به گفته محققان، با وجودیکه مصرف محصولات لبنی در این نوع رژیم به مراتب کمتر است، اما به نظر می رسد به سلامت استخوان ها آسیبی وارد نمی شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*