گاهی تاثیرات تداخلات غذایی در چندین سال بعد به صورت بیماریهای مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد و به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان برخی غذاها باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری میکند.
بهگزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس؛ بهگفته متخصصان طب سنتی، مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر میتواند بسیار مضر باشد و باعث تولید اخلاط زائد در بدن شود.
گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماریهای مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد و به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری میکند.
مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکههای پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد.
بنابراین از خوردن هم زمان مواد غذایی که در ذیل به آن اشاره شده است، جداً خودداری کنید.
۱- خربزه و عسل
۲- ماست و هر نوع گوشت یا غذای گوشتی
۳- کله پاچه و انگور
۴- پنیر و بادام
۵- شیر و میوههای تازه
۶- شیر و تخم مرغ
۷- شیر و مواد غذایی ترش و شور
۸- شیر و حبوبات
۹- شیر و ترب
۱۰- شیر و سبزیجات خام
۱۱- شیر و شربت خرما
۱۲- شیر و گوشت
۱۳- شیر و ماهی تازه
۱۴- تخم مرغ و ماهی تازه
۱۵- سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود به همراه برنج
۱۶- سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود به همراه ماش
۱۷- سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته میشود به همراه حلیم
۱۸- انار و حلیم
۱۹- فراوردهای لبنی و ترشیجات
۲۰- فراوردهای لبنی و انواع آلو
ضمناً به گفته متخصصان طب سنتی خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعدهغذایی و همچنین خوردن گوشت خام نیز میتواند امراض جدی در پیش داشته باشد.