نتایج بدست آمده در یک مطالعه نشان میدهد رژیم غذایی کم نمک برای سلامتی سودمند نیست و ممکن است خطر بروز بیماریهای قلبی-عروقی را افزایش دهد.
به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متخصصان دانشگاه «مکمستر» کانادا اظهار داشتند: تنها افرادی باید از میزان نمک مصرفی خود بکاهند که به فشار خون بالا مبتلا هستند یا از سطح بالایی از نمک مصرف میکنند.
در این بررسی بیش از ۱۳۰ هزار نفر از ۴۹ کشور شرکت داشتند که بر رابطه آنها بین مصرف نمک، فشار خون و مشکلات جسمی دیگر همچون بیماریهای قلبی، سکته مغزی و مرگ زودهنگام تمرکز شده بود. به گفته محققان کانادایی مصرف میزان پایینی از سدیم با ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی مرتبط است.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، «آندرو منتی» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: درحالیکه در این مطالعه بر اهمیت کاهش مصرف نمک در مبتلایان به فشارخون بالا تاکید شده، اما باید از رساندن مصرف آن به پایینترین سطح خودداری شود.