آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکالهای آزاد دارد.
شهاب اولیایی متخصص علوم تغذیه در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکالهای آزاد دارد.
وی با بیان اینکه توت سفید اثر حفاظتی روی سیستم قلب و عروق داشته افزود: فیبر موجود در آن به کاهش کلسترول کمک کرده و در برخی موارد موجب کاهش قند خون میشود.
اولیایی افزود: گلکوز موجود در توت و یا همان فروکتوز می تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: تامین قند مصرفی بدن توسط توت سفید برای دیابتیها جایگزین مناسبی بوده به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نکنید.
وی تاکید کرد: مصرف این خوراکی خوش طعم برای همه افراد مناسب است ولی در اشخاص دیابتی روزانه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری استفاده شود.
وی افزود: توت سفید تازه قند کمتری نسبت به توت خشک داشته و میتواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد.
اولیایی با بیان اینکه برخی از افراد توت را بیضرر تلقی میکنند، گفت: این موضوع تصور نادرستی است، استفاده بیش از حد آن مخصوصا در بیماران دیابتی مانند قند مصرفی است.