آلو برغان یکی از کمکالریترین و پرخواصترین میوهها است که در تهیه بسیاری از غذاها نیز از آن استفاده میشود.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ آلو برغان با کاهش فشار خون و سطح قند خون، بدن را در برابر بسیاری بیماریها بیمه میکند. علاوه بر این، این میوه معجزهگر سرشار از فیبر، سوربیتول و ایساتین است و سبب بهبود هضم غذا و کاهش سوء هاضمه میشود.
آلو برغان تازه حاوی ۱۱۳ میلیگرم پتاسیم است که فشار خون و مشکلات قلبی عروقی را رفع می کند. این آلو به علت وجود آنتوسیانین و رنگدانههای قرمز-آبی بدن را در برابر سرطان و آسیبهای سلولی بیمه میکند.
علاوه بر این، آلو برغان دارای شاخص گلیمسی پایینی است که خوردن آن با کنترل سطح قند خون، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد. گفتنی است که وجود ویتامین D و کلسیم در این آلو، استحکام استخوانها و ستون فقرات را افزایش میدهد.
هر آلو برغان حاوی ۳۰ کالری است به همین دلیل بهترین گزینه برای کاهش وزن سالم و اصولی محسوب میشود. آلو برغان از سرطان سینه و اثرهای جانبی شیمیدرمانی جلوگیری میکند و با افزایش عملکرد حافظه امکان ابتلا به بیماری آلزایمر و دمانس را کاهش میدهد.