بررسیها نشان داده با مصرف مواد غذایی آنتی باکتریال میتوان باکتریهای عامل بوی بد در دهان را از بین برد.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بوی بد دهان یکی از عوامل کاهشدهنده اعتماد به نفس و آسیب به روابط اجتماعی است. در بیشتر موارد افراد تصور میکنند که با جویدن آدامسهای طعمدار میتوان این بو را پنهان کرد در حالی که با این کار وضع بدتر میشود. جویدن آدامس علاوه بر نفخ، باکتریهای عامل بوی بد در دهان را پراکندهتر کرده و این بو بیشتر میشود.
خشکی دهان، باکتریهای بدبو و مشکلات گوارشی از جمله عوامل ایجاد بوی بد در دهان هستند.
بررسیها نشان داده رایجترین علت بوی بد دهان باکتری و ذرات ریز موجود در دهان است که میان دندانها و روی سطح زبان زندگی کرده و گازهای بد بو و ترکیبهای سولفوری از خود منتشر میکنند.
تحقیقات نشان داده بهترین و موثرترین روش طبیعی برای از بین بردن بوی بد دهان مصرف برخی مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، پلی فنول و مواد ضد باکتری است زیرا تنها این مواد میتوانند گازهای بدبو و ترکیبهای سولفوری را در دهان و دستگاه گوارش از بین ببرند.
مصرف ماست، سیب، چای سبز، چای سیاه، آب معمولی، جویدن ریحان و جعفری، اسفناج، کاهو و گیلاس از جمله طبیعیترین خوشبوکنندههای دنیا محسوب میشوند.