پژوهش محققان چینی با همکاری دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد خوردن منظم میوههای تازه میتواند از حملههای قلبی و سکته مغزی جلوگیری کند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه اصفهان و به نقل از پایگاه خبری کتابخانه ملی پزشکی آمریکا، بیماریهای قلبی در سراسر جهان به عنوان عامل پیشرو و البته قابل پیشگیری مرگ زودرس محسوب میشوند.
بزرگسالانی که میوه تازه نظیر سیب و پرتغال میخورند، در مقایسه با افرادی که هرگز و یا به ندرت این مواد را مصرف میکنند در خطر یک سومی برای مرگ ناشی از سکته قلبی و مغزی قرار دارند.
فیبر موجود در غذاها به این امر کمک میکند تا دستگاه گوارش ما سالم بماند و سایر مواد مغذی در میوهجات نیز عملکرد سلولهای مغزی را بهتر میکند.
شرکتکنندگانی که میوه مصرف میکردند اغلب فشارخون و قند خون پایینتری در مقایسه با سایر افراد داشتند.
طی این پژوهش بیش از ۵۰۰ هزار بزرگسال ۳۰ الی ۷۹ ساله بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ مورد بررسی قرار گرفتند که هیچ یک از آنها نیز پیشینهای از بیماری قلبی نداشتند.
پس از گذشت هفت سال افرادی که روزانه به میزان نصف فنجان میوه در روز مصرف میکردند، در خطر پایین بسیار قابلتوجهی برای ابتلا به بیماریهای عمده قلبی و عروقی قرار داشتند.