به گزارش خبرنگار مهر، از آنجایی که سیستم ایمنی زنان باردار در این دوران ضعیف می شود و بسیار در معرض بیماری های ناشی از مواد غذایی قرار می گیرند، بهتر است از خوردن برخی خوراکی ها در طول این دوران پرهیز کنند.
پنیر فتا: این پنیر حاوی باکتری لیستریا که با بروز عفونت لیستریوسیس مرتبط است. این باکتری می تواند منجر به تولد پیش از موعد و سقط جنین شود. پنیر چدار و پنیر سوئیسی گزینه های خوبی در این دوران هستند.
شیر پاستوریزه نشده: این نوع شیر حاوی باکتری های نظیر لیستریا، E.coli و کامپیلوباکتر است که می تواند موجب عفونت جفت شده، وارد خون می شود و عفونت به نوزاد برسد.
غذای دریایی: در طول دوره بارداری به شدت از مصرف غذاهای دریایی خودداری کنید چراکه حاوی مقادیر بالای باکتری و جیوه هستند و در صورت مصرف زیاد موجب سمی شدن سیستم عصبی می شوند. در این دوران خوردن ماهی های آب شیرین که بیش از دو بار در هفته نباشد توصیه می شود.
مواد خوراکی نیم پخته: از خوردن تخم مرغ، گوشت و ماکیان نیم پخته در طول این دوران جداً خودداری کنید چراکه ممکن است آلوده به باکتری های مضری باشند. از اینرو قبل از مصرف از پخت کامل آنها مطمئن شوید. تخم مرغ را آنقدر بپزید که زرده آن سفت شود.
آبمیوه های پاستوریزه نشده: حتما از ابمیوه های که در داخل خانه تهیه می کنید استفاده کنید. همچنین از خوب شسته شدن میوه ها و سبزیجات مطمئن باشید تا آلودگی های شیمیایی بر روی آنها از بین رفته باشد.