مدیر مرکز خادمیاری در جمع خادمیاران رضوی خراسان جنوبی خبر داد: خراسان جنوبی بالاترین سرانه ثبت نام خادمیاران را دارد

مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی گفت: بالاترین سرانه ثبت نام خادمیاران به نسبت جمعیت استان‌ها در سراسر کشور متعلق به استان خراسان جنوبی است. به گزارش امروز خراسان جنوبی، میرزاده در جمع دبیران، خادمیاران و یاوران رضوی کانون‌های خدمت رضوی در استان خراسان جنوبی افزود: توفیق خدمتگزاری در شبکه عظیم خادمیاری در سراسر کشور باعث افتخار است. به گفته وی خراسان جنوبی دیار دارالمومنین و محبین عصمت و طهارت است و برای خراسانی‌ها نیز میزبانی مضجع شریف علی بن موسی الرضا علیه السلام موجب افتخار است. وی با بیان اینکه در این دیار بالغ بر ۵۰۰۰ نفر از مجموعه خادمیاران و یاوران رضوی توفیق خدمت داشته و از این تعداد ۲۰۰۰ نفر توفیق خدمت در حرم مطهر رضوی داشته‌اند؛ بیان کرد: نعمت وجود حضرت رضا علیه السلام فرصت بی‌نظیری است که باید از این جایگاه، موقعیت و ظرفیت بی‌نظیر بهره‌مندی لازم را داشته باشید.
وی با بیان اینکه فعالیت شبکه خادمیاری بعد از راه اندازی با شعار توسعه خدمت، خادم و مخدوم صورت گرفت، اعلام کرد: در زمان تولیت آیت ا… شهید رئیسی شبکه خادمیاری شکل گرفت و حضور وی منشأ خدمت شد و در حال حاضر بالغ بر ۱۶۰ هزار نفر خادمیار در سراسر کشور فعالیت می‌کنند. به گفته وی رویکرد شبکه خادمیاری مبتنی بر مردمی‌سازی شبکه و پرهیز از الگوی سازمانی و اداری است و بعد از راه اندازی شبکه خادمیاری، عنوان دفاتر رضوی به مدیریت کانون‌های خدمت رضوی به منظور ترویج فرهنگ رضوی و تعمیق معنویت در جامعه تغییر نام یافت. میرزاده با بیان اینکه کیفی‌سازی خدمات باید در دستور کار باشد، تصریح کرد: در این شبکه خدمت به محرومین و مستضعفین، تسهیل امور زیارت، ترویج مکتب رضوی و اتصال امام با امت مدنظر است. وی با اشاره به اینکه مبنای این شبکه مردمی است، گفت: ما الگوی مشارکت بدنه جامعه با مسئولین حاکمیتی، خیرین و عموم مردم را دنبال می‌کنیم تا منشأ هم افزایی و خدمت باشد بنابراین هر کسی در شهر و دیار خود زیر پرچم آقا امام رضا علیه السلام می‌تواند در جهت حل مسائل و مشکلات و توجه به محرومین دیار خود قدمی بردارد.
میرزاده با بیان اینکه توفیق خدمت در این شبکه گره گشایی از کار خلق خداست، افزود: بعد از انجام فعالیت‌های مد نظر در سامانه خادمیاری زمینه و بستر برای خدمت در حرم رضوی فراهم می‌شود. وی با بیان اینکه ۲۰عرصه خدمتی برای خادمیاران تعریف شده است تا هر کسی بر اساس تخصص، دانش و امکانات مراکز ورود کند و منشأ اثر باشد، گفت: در این شبکه باید اصل فعالیت‌ها مبتنی بر محبت به مردم و جامعه باشد و عنوان و جایگاه مسئولیت خادمیاران، شأن نوکری در بارگاه حضرت علی بن موسی الرضا(ع) است. مدیر مرکز خادمیاری بر پیوند با ارکان و اجزای مختلف جامعه، توجه به جوان سازی شبکه وایجاد ظرفیت برای حضور نوجوانان و جوانان از سن ۱۲ تا ۱۸ سال در شبکه خادمیاری تأکید کرد و گفت: همچنین حوزه رسانه باید به صورت ویژه دیده شود و یکی از کانون‌های شبکه خادمیاری نیز کانون خبر و رسانه می‌باشد. میرزاده توجه به هویت بخشی و نقش دهی به نسل جوان در شبکه خادمیاران را در دهه کرامت مورد توجه جدی قرار داد و افزود: ۴۷برنامه در قالب شبکه خادمیاری برای دهه کرامت ابلاغ شده است که باید خادمیاران با پاسداشت دهه کرامت حال و هوای ویژه‌ای را با پیگیری الگوی مردمی‌سازی جشن‌ها ضمن برافراشتن پرچم بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام فراهم کنند و منشأ تحول و جریان سازی فرهنگی باشند.
همه خادم الرضاییم
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: خادمیاران رضوی و دبیران کانون‌های خدمت رضوی شهرستان‌ها بر اساس شعار “همه خادم الرضاییم” فعالیت می‌کنند و خدمت کریمانه را به منظور ایجاد انگیزه و امیدآفرینی در جامعه سرلوحه امور خود دارند. محمدعلی ابراهیمی از حضور مدیران کانون‌های خدمت رضوی ۳ استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در قالب برنامه پهنه هشتم در سوم اردیبهشت ماه در بیرجند خبر داد و افزود: در این برنامه تلاش می‌شود که از تجربیات همه استان‌ها برخوردار شویم. وی با بیان اینکه کانون‌های خدمت رضوی در ۲۰ عرصه خدمتی به منظور هم افزایی، همکاری و همدلی با سایر مسئولان فعالیت می‌کنند، افزود: یاوران رضوی و خادمیاران بر اساس تخصص و علاقه فردی در شهر و دیار خود خدمت می‌کنند. وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم با خدمت کریمانه به مردم و جامعه، بحث همدلی را پیاده‌سازی کنیم، گفت: در طول سال در مناسبت‌های مختلف از جمله ماه رمضان و ماه محرم شاهد همدلی مردم در مراسم ها هستیم لذا وظیفه و رسالت ماست که بتوانیم این همدلی را در طول سال گسترش دهیم. ابراهیمی بیان کرد: فعالیت‌های ما در خادمیاری باید امیدآفرین باشد و به برکت وجودی آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام این فعالیت‌ها می‌تواند ایجاد امید و انگیزه و همدلی کند. وی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری نماینده ولی فقیه در استان که همیشه راهنما و پشتیبان کانون‌های خدمت رضوی بوده‌اند، گفت: از ائمه جماعات و روحانیت مساجد، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، استاندار و معاونین، فرمانداران شهرستان‌ها، مراکز دانشگاهی، ادارات کل مختلف از جمله صدا و سیما، اوقاف، تبلیغات اسلامی، بنیاد شهید، ارشاد، کتابخانه ها، نهادهای خدمت رسان از جمله کمیته امداد و بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان نظام روانشناسی، هیئت‌های مذهبی، خبرنگاران و… که همیشه یار و یاور کانون‌های خدمت رضوی بوده‌اند، بسیار متشکریم.
همچنین در این جلسه حجت الاسلام دهقانی مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی گفت: خالصانه‌ترین، عاشقانه‌ترین و متمدن‌ترین نوع خدمت در حکومت اسلامی همین مدل خادم یاری است که شما عزیزان توفیق این خدمت را پیدا کرده‌اید و دست یکایک شما را می‌بوسم و از شما می‌خواهم به ما کمک کنید تا مساجد را آباد کنیم.
در این جلسه یعقوبی رئیس اداره خادمیاری به بیان رویکردهای اصلی فعالیت‌های خادمیاری پرداخت و گفت: در حال حاضر ۱۶۰هزار نفر خادمیار در سطح کشور فعالیت می‌کنند. وی شعار محوری شبکه خادمیاری را توسعه خادم، خدمت و مخدوم حول محور حضرت رضا علیه السلام خواند و افزود: مدیران کانون‌های خدمت رضوی باید بتوانند ضمن جذب افراد علاقمند به فعالیت خادمیاری، از ظرفیت نیروی انسانی در قالب یاوران و خادمیاران رضوی در کانون محلات استفاده کنند.
در پایان جلسه از مدیران کانون های محلات فعال با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

بازدیدها: ۴۳